Julefrokost menu traditionel

Den traditionelle Julefrokost

til dig der holder fast i traditionerne, og mad som mor lavede den

Hvide og kryddersild, med karrysalat og løg

Gravad laks med rævesauce

Lun fiskefilet med citron og remoulade

pålægsfad med 3 slags pålæg og tilbehør

Æg og rejer

Ribbensteg med rødkål og surt

Glaceret skinke med grønlangkål

Ris A'la Mandé

 

Pris pr. couvert. Kr. 129.-

Minimum 8 Couverter

 

Den utraditionelle.

Til dig der syntes at julen trænger til et lille pift.

 

Jule og stegte sild med karrysalat, capers og løg

Confit af røget laks med capers

kyllingesalat med karrydressing og Ananas

Røget andrebryst med nødder og solbær marineret rødkål

Svinemørbrad i svampe a'la cremè

Langtidsstegt kalvecoulotte med rodfrugter

Rombudding med coulis og frugt

Brownie med Creme Fraiche

 

Pris pr. couvert. 179.-

Minimum 8 couverter